Osallistumisohjeet

Toimi näin:

1. Valitse mieleisesi kierrätyskassi kolmesta vaihtoehdosta
2. Ota kuva ostokuitista/-kuiteista
3. Klikkaa ’LATAA KUITTI’ -painiketta ja valitse ostokuittisi
4. Syötä yhteystietosi
5. Hyväksy kampanjan säännöt
6. Paina ’LÄHETÄ’ -painiketta – saat valitsemasi kierrätyskassin postissa

Säännöt


Järjestäjä
Henkel Finland Oy, Äyritie 12 A, 01510 Vantaa (myöhemmin ’Järjestäjä’)

Kampanja-aika
Kampanja-aika on 1.10.2019–31.12.2019. Kampanja on voimassa niin kauan kuin kierrätyskasseja riittää tai enintään 31.12.2019 asti. Kampanja-ajan ulkopuolella päivättyjä kuitteja ei hyväksytä.

Kampanjatuotteet
Kampanjassa ovat mukana kaikki TOLU ProNature ja Bref ProNature -tuotteet:
 
  • Tolu ProNature 750ml Minttu & Kurkku yleispuhdistusaine
  • Tolu ProNature 750ml Kylpyhuone
  • Tolu ProNature 750ml Lasi & Ikkuna
  • Bref 50g Power Aktiv ProNature Grapefruit WC-raikastin
  • Bref 50g Power Aktiv ProNature Mint & Eucalyptus WC-raikastin 

Osallistumiskelpoisuus
Kampanjaan voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Kampanjaan eivät voi osallistua Henkel Finland Oy:n työntekijät, eikä muut tämän kampanjan suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

Osallistuminen kampanjaan
Kampanjaan voi osallistua ostamalla kaksi (2) ProNature -tuotetta ja lataamalla ostokuitin/-kuitit tälle kampanjasivustolle kampanja-aikana (ks. kohta ’Kampanja-aika’). Tuotteet voivat olla kahdella eri kuitilla, mutta molempien kuittien kuvat tulee ladata kampanjasivulle yhdellä kertaa. Kuitin tulee näkyä kuvassa kokonaisuudessaan niin, että siitä selviää myös ostopaikka ja päivämäärä. Yhdellä kuitilla voi osallistua kampanjaan vain kerran. Jos kuitillasi on enemmän kuin kaksi ProNature -tuotetta, osallistu kampanjaan normaalisti latamaalla ostokuitti/-kuitit kampanjasivustolla ja ota sen jälkeen yhteyttä kampanjan kuluttajapalveluun osoitteeseen kuluttajat@kampanjapalaute.com. Lähetämme sinulle tarvittavan määrän etukoodeja, joilla voit lunastaa palkinnon kampanjasivustolla.

Osallistumiskertojen määrää ei ole rajoitettu.

Osallistumalla kampanjaan hyväksyt sen, että Järjestäjä kerää ja käyttää antamiasi henkilötietoja tietosuojaselosteen mukaisesti (lisätietoja kohdassa ’Henkilötietojen käyttö’).

Kampanjan palkinnot ja niiden lunastaminen
ProNature -kampanjan palkintoina on kolme erilaista kierrätyskassia: lasi, paperi ja kartonki sekä muovi ja metalli. Yksi kierrätyskassi on kooltaan 25cm (leveys) x 40cm (korkeus) x 23cm (syvyys). Kerättyäsi kaikki kolme kierrätyskassia voit koostaa niistä kätevän kierrätyspisteen kiinnittämällä kassit yhteen sivun tarranauhojen avulla.

ProNature -ostokuitteja voi rekisteröidä kampanja-aikana 1.10.2019–31.12.2019 klo 24:00 asti. Tämän ajankohdan jälkeen kuitteja ei voi enää rekisteröidä, eikä Järjestäjä korvaa lunastamatta jääneitä palkintoja.

Palkinto toimitetaan osallistumisen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Kaikki ladatut ostokuitit tarkistetaan ennen palkintojen toimittamista. Säilytä alkuperäiset ostokuitit 15.1.2020 asti siltä varalta, että kuittisi joudutaan tarkistamaan jälkikäteen.

Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta/palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää kolmannelle taholle. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjät voivat kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

Järjestäjän vastuu
Kampanjaan osallistujat vapauttavat Järjestäjän sekä kampanjan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Muut ehdot
Osallistumalla ProNature -kampanjaan osallistuja hyväksyy nämä Kampanjan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä ja Järjestäjän näiden sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä.

Mikäli Järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksissa velvollinen korvaamaan osallistumisesta mahdollisesti aiheutuneita kuluja miltään osin.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan tai sen toteutukseen. Muutoksista ja muista kampanjan toteutukseen liittyvistä seikoista ilmoitetaan osoitteessa tolu.fi. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin myös kampanja-aikana.

Henkilötietojen käyttö
Kampanjaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä ja henkilötietojen sekä sähköpostiosoitteen antamista Järjestäjälle. Osallistumalla kampanjaan, osallistuja antaa Järjestäjälle suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen. Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja osallistumiskelpoisuuden tarkistamiseksi ja palkintojen toimittamiseksi. Annettuja yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käytetään vain kampanjan tarkoituksiin, ja ne hävitetään, kun kampanja on päättynyt ja palkinnot toimitettu voittajille.

Lisää henkilötietojen käytöstä Järjestäjän tietosuojaselosteessa: https://www.henkel.fi/tietosuojailmoitus

Yhteydenotot
Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä kampanjan asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen: kuluttajat@kampanjapalaute.com.

Kampanjaa koskevat tiedustelut huomioidaan 15.1.2020 asti