PRONATURE PULLONKALASTUSPELI -KAMPANJA

ProNature on sarja tuotteita, joissa ympäristö on otettu erityisen hyvin huomioon. Sarjaan kuuluvat seuraavat tuotteet:

· Tolu ProNature 750ml Minttu & Kurkku yleispuhdistusaine
· Tolu Pronature 750ml Kylpyhuone
· Tolu ProNature 750ml Lasi & Ikkuna
· Bref 50g Power Aktiv ProNature Grapefruit WC-raikastin
· Bref Power Aktiv ProNature Mint & Eucalyptus WC-raikastin

Pelaamalla ProNature pullonkalastuspeliä olet mukana pelastamassa Itämerta ja sen perintöä tuleville sukupolville - lahjoitamme jokaisesta pelatusta ProNature pullonkalastuspelistä 1€ #MEIDÄNMERI -kampanjaan. Tutustu lisää #MEIDÄNMERI -kampanjaan osoitteessa: https://www.oursea.fi

KAMPANJAN SÄÄNNÖT

Kampanja
Pelaa ProNature pullonkalastuspeliä ja voita 1500 € arvoinen mökkiloma Suomessa tai ProNature palkintoja!

Järjestäjä
Henkel Finland Oy, Äyritie 12 A, 01510 Vantaa (myöhemmin ’Järjestäjä’)

Osallistumiskelpoisuus
Kampanjaan voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa. Kampanjaan eivät voi osallistua Järjestäjän työntekijät, eivätkä muut tämän kampanjan suunnitteluun, valmisteluun tai toteutukseen osallistuvien yritysten työntekijät.

Kampanja-aika
Kampanja on voimassa vain Suomessa 1.5. – 31.10.2020

Osallistuminen kampanjaan
Osallistumalla kampanjaan hyväksyt sen, että Järjestäjä kerää ja käyttää antamiasi henkilötietoja tietosuojaselosteen mukaisesti (lisätietoja kohdassa ”Henkilötietojen käyttö”).

Kampanjaan voi osallistua seuraavasti:

· Mene tolu.fi nettisivulle ja klikkaa itsesi ProNature pullonkalastuspeliin
· Täytä pelaajanimesi ja yhteystietosi. Huom. Vain pelaajanimi näytetään TOP10 listalla.
· Hyväksy kampanjan säännöt
· Käynnistä ProNature pullonkalastuspeli klikkaamalla aloituspainiketta
· Onnea peliin!

Kampanjan palkinnot ja niiden lunastaminen
Voit osallistua kampanja-aikana 1.5. – 31.10.2020 klo 24:00 asti. Tämän ajankohdan jälkeen tapahtuneita osallistumisia ei enää huomioida kampanjassa.

Pääpalkintona arvotaan yksi (1) 1.500 € arvoinen Lomarenkaan lahjakortti.

Lisäksi arvotaan pikapalkintoina kaksisataa (200) kierrätysmateriaalista valmistettua ProNature kevytreppu/olkalaukkua arvo yht. noin 2.000 € sekä kolmekymmentä (30) ProNature tuotepaketteja arvo yht. noin 500 €

Pääpalkinnon arvonta suoritetaan kampanjan päättymistä seuraavana arkipäivänä (2.11.2020). Pääpalkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja pääpalkinto toimitetaan erikseen sovittavalla tavalla.

Pikapalkinnot arvotaan satunnaisgeneraattorilla ProNature pullonkalastuspeliä pelanneiden kesken koko kampanjan ajan. Pikapalkintojen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja pikapalkinnot toimitetaan voittajille kampanjan päätyttyä postitse. Palkinnot voidaan postittaa vain suomalaisiin osoitteisiin.

Mikäli osallistuja on antanut virheelliset tai puutteelliset yhteystiedot tai palkintoilmoitusta/palkintoa ei muusta kuin Järjestäjästä johtuvasta syystä voida toimittaa voittajalle, Järjestäjällä ei ole velvollisuutta toimittaa palkintoa tai sitä vastaavaa korvausta voittajalle.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella. Tällöin Järjestäjällä on oikeus arpoa palkinnolle uusi voittaja.

Järjestäjän vastuu
Kampanjaan osallistujat vapauttavat Järjestäjän sekä kampanjan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Muut ehdot
Osallistumalla kampanjaan osallistuja hyväksyy nämä Kampanjan säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä ja Järjestäjän näiden sääntöjen nojalla tekemiä päätöksiä.

Mikäli Järjestäjällä on syytä epäillä osallistujaa vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, Järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä ei ole hylkäystapauksissa velvollinen korvaamaan osallistumisesta mahdollisesti aiheutuneita kuluja miltään osin.

Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kampanjaan tai sen toteutukseen. Muutoksista ja muista kampanjan toteutukseen liittyvistä seikoista ilmoitetaan osoitteessa tolu.fi. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin myös kampanja-aikana.

Henkilötietojen käyttö
Kampanjaan osallistuminen edellyttää pelaajanimen ja yhteystietojen antamista Järjestäjälle. Osallistumalla kampanjaan, osallistuja antaa Järjestäjälle suostumuksen antamiensa tietojen tallentamiseen ja käsittelemiseen. Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja osallistumiskelpoisuuden tarkistamiseksi ja palkintojen toimittamiseksi.

Annettuja yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Osallistumisen yhteydessä annettuja tietoja käytetään vain kampanjan tarkoituksiin, ja ne hävitetään, kun kampanja on päättynyt ja palkinnot toimitettu voittajille.

Lisää henkilötietojen käytöstä ja Järjestäjän tietosuojaselosteessa: https://www.henkel.fi/tietosuojailmoitus

Yhteydenotot
Kampanjaan liittyvissä kysymyksissä osallistujat voivat ottaa yhteyttä kampanjan kuluttajapalveluun sähköpostitse osoitteeseen kuluttajat@kampanjapalaute.com

Kampanjaa koskevat tiedustelut huomioidaan 31.10.2020 asti.